Finnhouse Houtbouw

Finnhouse staat voor het duurzaam bouwen in hout. Sinds 1970 ontwerpen en bouwen wij energiezuinige woningen onder architectuur, met een gezond leefklimaat en ecologische materialen. Elk project is maatwerk en dus uniek, variërend van vrijstaande woningen tot twee onder een kap- en meergezinswoningen, clubhuizen en recreatiewoningen. Met meer dan 3.000 ontworpen en gerealiseerde projecten zijn we experts op het gebied van houtbouw.

Wij bouwen duurzame woningen in houtstapelbouw (logbouw), houtskeletbouw (HSB) en in het moderne Paal & Balk systeem (vakwerkconstructie). De zware balken geven de huizen een opvallend robuuste aanblik die warmte, sfeer en woongenot uitstraalt. Ons unieke Paal en Balk (P&B) systeem zorgt voor een open architectuur met veel glas, optimale daglichtinval en transparantie. Moderne schuurwoningen, levensloopbestendige bungalows, loftwoningen of robuuste logwoningen: de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Finnhouse Houtbouw
Wilhelminastraat 1B
5246 XA Rosmalen
Standnummer: B4.05
Beurs Eigen Huis - Finnhouse
Houtbouw houten huis duurzaam wonen Beurs Eigen Huis
Beurs Eigen Huis - Finnhouse
Houtbouw houten huis duurzaam wonen Beurs Eigen Huis
Beurs Eigen Huis - Finnhouse

DE JUISTE WOONEXPERT GEVONDEN? HIERONDER NOG MEER WOONINSPIRATIE!

Gezond wonen & werken

Mensen zijn visueel ingesteld en reageren van nature op de omgeving. In onze dagelijkse omgeving laat de natuur ons gelukkiger en gezonder voelen. Waarom zitten we dan vaak in inspiratieloze kantoren en ongezonde huizen zonder natuurlijke elementen?

Welke stijl tuin past bij mij?

Een nieuwe tuin. Je hebt de mogelijkheid er zelf van wat te maken wat het beste bij jou past. Maar als je je afvraagt: 'Wat past nou bij mijn tuin?' dan is dit het perfecte hulpmiddel om keuzestress te verminderen.

Biophilia & Vakwerk Architectuur

Het verbinden van mens en natuur in onze woonomgeving. Onze woonomgeving is in een korte periode enorm veranderd. Pas sinds een paar honderd jaar leven we in een kunstmatig vormgegeven omgeving die met name ontworpen is op basis van kosten en efficiëntie, waardoor we onze verbintenis met de natuur langzaam maar zeker zijn verloren.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring