INTERIEUR | TUIN

Beurs Eigen Huis_Jaarbeurs Utrecht_realiseerjedroomhuis

Droomhuis, droomtafel, droomlamp
Je droomhuis is pas af als ook de inrichting helemaal naar wens is. Maar een huis smaakvol inrichten is een hele klus. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Dan is Beurs Eigen Huis er voor jou!  Laat je onderdompelen in een wereld aan woonmogelijkheden en stel je vragen aan architecten, stylisten, adviseurs en ontwerpers. Of je nu op zoek bent naar decoratie voor je woonkamer, slaapkamer of tuin. Hier vind je ideeën, tips, de leukste woonadressen, binnenhuisarchitecten en voorbeelden van interieurs.

Kleuradvies en lichtplan
Niet alleen is het fijn om je droombank en droomtapijt te vinden, maar ook is het van belang om de kleuren in je huis op elkaar af te stemmen. En vergeet een goed lichtplan niet. Op Beurs Eigen Huis zijn ook deze experts aanwezig. Maak je woondromen werkelijkheid en zet een bezoek aan de volgende editie van Beurs Eigen Huis in je agenda!

Beurs Eigen Huis bouwen verbouwen interieur tuin droomhuis

Creëer je droomtuin
De tuin is het verlengstuk van je woning. Bij het realiseren van je droomhuis, moet je dan ook de tuin niet vergeten. Hoveniers en tuinarchitecten kunnen je informeren over de mogelijkheden en een ontwerp voor je maken. Op Beurs Eigen Huis kan je kennis met ze maken en de verschillende stijlen zien.

Kies je voor strak en minimalistisch of klassiek en landelijk? En is een serre of veranda een mooie toevoeging voor je huis? Buitenhaard en buitenkeuken? Zwembad of jacuzzi? Bezoek Beurs Eigen Huis en het maken van al deze keuzes wordt een stuk eenvoudiger. Ook leuk: in de shop staan ook heel veel toffe tuinboeken vol inspirerende ideeën om je droomtuin te realiseren!

 

Kom inspiratie opdoen
Realiseer je droomhuis en droomtuin en bezoek Beurs Eigen Huis. Tip: bestel alvast tickets met online korting!