Overslaan en naar de inhoud gaan
Beurs Eigen Huis foto VJ19

Praktische informatie

Alle praktische informatie over Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht: deelnemers, sprekersprogramma, etc. hebben we hier voor je verzameld. 

Najaarseditie 
22 t/m 24 september 2023| Jaarbeurs Utrecht


Voorjaarseditie 
2024 volgt | Jaarbeurs Utrecht

Bestel Tickets

Veilig naar Beurs Eigen Huis

Veilig naar Beurs Eigen Huis

Evenementen zoals beurzen zijn vanuit de overheid toegestaan, omdat deze gehouden worden in zogeheten doorstroomlocaties. De veiligheid van onze bezoekers en exposanten staat uiteraard voorop en daarom houdt de organisatie van Beurs Eigen Huis zich aan de geldende richtlijnen van de overheid. 

Alle informatie omtrent de maatregelen rondom het coronavirus en de veiligheid bij de Jaarbeurs is hier te vinden. Deze pagina wordt altijd up-to-date gehouden.

We verheugen ons er enorm op je weer te ontvangen!

 

Beurs Eigen Huis droomhuis realiseren bouwen verbouwen

Gratis Kinder Knutselplein

Tijdens Beurs Eigen Huis is er op zaterdag en zondag een gratis Kinder Knutselplein. Hier kunnen kinderen t/m 12 jaar twee uur lang onder begeleiding zoveel droomhuizen knutselen als ze maar willen.

Onder inspirerende leiding maken de kinderen de prachtigste creaties van zelf drogende klei. Handig, want zo kun jij in alle rust een bezoek brengen aan de beurs.

Oppas hoeft niet meer geregeld te worden, dus zet de datum van de volgende editie van Beurs Eigen Huis in je agenda en bestel alvast tickets! 

BESTEL SNEL JE TICKETS

 

 

Beurs Eigen Huis verbouwen bouwen interieur tuin droomhuis

Sfeerimpressie

Beurs Eigen Huis is het vertrekpunt voor iedereen met (ver)bouw- of woonplannen. Welke woondromen je ook hebt: op Beurs Eigen Huis is er altijd wel een expert aanwezig die het voor je kan realiseren. Een steengoed ontwerp van je nieuwe huis, een helder lichtplan voor je slaapkamer, duurzame ontdekkingen om je woning toekomstbestendig te maken.

Beurs Eigen Huis verbindt je met meer dan 250 bijzondere makers, leveranciers en adviseurs. Het is dé plek om je te laten inspireren en (ver)bouw- of woonplannen concreet te maken.

Nieuwsgierig? Bekijk de sfeerimpressie en laat je overtuigen om een bezoek aan de volgende editie in je agenda te zetten.

Route & Contact

 

Adres Beurslocatie
Jaarbeurs Utrecht | Jaarbeursplein | Utrecht

Najaarseditie 2023
Vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 september 2023 (open van 10-17 uur)

076 - 571 03 51

 

Bestel tickets

 

Benieuwd wat er op de beurs te zien is?

Bekijk de deelnemers en stippel jouw route uit!