Overslaan en naar de inhoud gaan
Beurs Eigen Huis_Jaarbeurs Utrecht_realiseer je droomhuis

VERBOUWPLANNEN?

Beurs Eigen Huis_Jaarbeurs Utrecht_realiseer je droomhuis

Realiseer je droomverbouwing

Heb je grootse verbouwplannen of ga je een kleine verbouwing tegemoet? Zit je middenin een verbouwing of sta je aan het begin van het project? Wat je ook van plan bent en wat de status ook is, bij Beurs Eigen Huis zit je goed! Alle experts, de juiste adviseurs en de nieuwste trends onder één dak. En op één site, want hier op realiseerjedroomhuis.nl zijn ook heel veel experts te vinden die jou kunnen helpen je droomverbouwing te realiseren. Neem een kijkje bij Expert Vinden en vraag informatie op bij bedrijven die jou aanspreken. 

 

Bouwexperts en vergunningen

Een goede verbouwing, begint met een goede voorbereiding en een goede planning. Wat zijn je wensen, wat is je budget, wat is de deadline, wat zijn regels, welke vergunningen heb je nodig, etc. Goed om vooraf over na te denken en goed om je uitgebreid te laten adviseren. Op Beurs Eigen Huis kan je advies op maat inwinnen bij diverse experts: architecten, bouwadviseurs, financieel adviseurs en aannemers.

Beurs Eigen Huis_Jaarbeurs Utrecht_realiseer je droomhuis

‘Groen’ droomhuis

Wil je bij je verbouwing gelijk duurzame en energiezuinige maatregelen treffen, dan is Beurs Eigen Huis ook the place to be. Je komt bijvoorbeeld alles te weten over het voordeel van zonnepanelen, isolatiemogelijkheden, een goed klimaatsysteem en de mogelijkheden van verwarmen en koelen d.m.v. warmtepompen.