Aliplast

Aliplast Aluminium Systems West Europa zag zijn eerste levenslicht in 1984 en is de voorbije jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium systemen voor ramen, deuren, serres, schuifsystemen en vliesgevels. Productinnovatie, design, technische bekwaamheid en kwaliteit dragen we heel hoog in het vaandel.

Alles gebeurt onder 1 dak: van idee tot matrijstekening, van perspaal tot extrusie, van oppervlaktebehandeling tot het coaten van de profielen, van isoleren en verpakken tot het verzorgen van het transport naar fabrikanten. Zo krijgen we de volledige controle over onze productieketen zonder dat we stappen van het productieproces moeten uitbesteden. We krijgen een goed zicht op alles wat te maken heeft met de productie van onze profielen en toebehoren zodat we het kostenplaatje van het productieproces beter drukken, wat uiteindelijk u ten goede komt. Om deze redenen vormt Aliplast voor u het ideale profiel!

Aliplast
Waaslandlaan 15
9160 Lokeren
Standnummer:
Beurs Eigen Huis Aliplast
Beurs Eigen Huis Aliplast
Beurs Eigen Huis Aliplast
Beurs Eigen Huis Aliplast
Beurs Eigen Huis Aliplast

DE JUISTE (VER)BOUW EXPERT GEVONDEN? HIERONDER VIND JE NOG MEER (VER)BOUW INSPIRATIE!

De voordelen van aluminium deuren

Stalen binnendeuren of binnendeuren in steellook zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in onze interieurs. Ze zorgen voor veel licht en voor een ruimtelijk effect in huis. Lees hier meer over het effect van een aluminium binnendeur met glas.

Mangohout: van salon- tot eettafels

Mangohouten meubels, op dit moment zijn ze razend populair en zien we ze steeds meer in verschillende interieurs terugkomen. En wij snappen heel goed waarom! Mangohout heeft een unieke uitstraling door zijn goudbruine kleur. Lees snel verder!

Maak je industriële interieur compleet!

Het industriële interieur is al een tijdje ontzettend hip en dat is ontzettend logisch. Het is een stoere interieurstijl die je ook kunt combineren met zachte en luxe materialen. Er zijn er meerdere items die je kunt scoren om jouw industriële interieur helemaal af te maken, we helpen je graag op weg!

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring