BAAS Architecten

Ieder project is uniek en vraagt om een aanpak op maat. Door samen met u, uw woonambities te onderzoeken, creëert  ons architectenteam een plek die u echt raakt. De architectuurstijl kenmerkt zich als modern en eigentijds, waarbij alledaagse ervaringen en relaties tot de omgeving worden geaccentueerd.  

BAAS architecten bouwt op een samenspel van creativiteit, duurzaamheid en bouwtechnische kennis. Onze persoonlijk aanpak wordt door opdrachtgevers zeer gewaardeerd en heeft ervoor gezorgd dat BAAS architecten zich positief heeft weten te vestigen in de particuliere woningmarkt, met kennis van nul-op-de-meterwoningen in combinatie met moderne architectuur.

Als geen ander weten wij dat het realiseren van een nieuwbouwwoning meer omvat dan alleen een ontwerp. Wij ondersteunen u van creatie tot realisatie, van het ontwerpproces tot en met begeleiding op de bouwplaats. Wij bouwen niet alleen met respect met voor uw woonwensen, maar ook voor uw omgeving. Naast traditioneel bouwen zijn wij gespecialiseerd in innovatieve bouwmethoden als staalframebouw, een bouwmethodiek die uitermate geschikt is voor het realiseren van uw energie neutrale woonwensen met een korte bouwtijd.

 

BAAS Architecten
NS Plein 16
5014 DA Tilburg
Standnummer:
Architect droomhuis bouwen verbouwen Beurs Eigen Huis
Beurs Eigen Huis - BAAS architecten
Beurs Eigen Huis - BAAS architecten
Architecten droomhuis blog
Beurs Eigen Huis - BAAS architecten
Beurs Eigen Huis - BAAS architecten
Beurs Eigen Huis - BAAS architecten

DE JUISTE ARCHITECT GEVONDEN? HIERONDER VIND JE EXTRA WOONINSPIRATIE!

Bouwplannen? Zo zet je de 1e stap!

Zelf een huis bouwen... wie droomt daar niet van? Ben jij de gelukkige met een kavel, of ben je van plan een kavel te kopen? Lees dan deze blog, want bij het bouwen van een huis komt veel kijken. Je moet veel keuzes maken en de architect vinden die bij je past.

Welke kraan past bij mijn woning?

Bij de realisatie van een droomhuis komt veel kijken, natuurlijk ook het vinden van de juist kranen. Dit is waarschijnlijk niet hetgeen waar u direct aan denkt, maar wel een belangrijk detail die de inrichting van de woning compleet maakt. Er zijn genoeg mogelijkheden. Hoe u de juiste keuze maakt? Dat leest u hier.   

4 x energie besparen in je droomhuis

Elk huishouden geeft elke maand een aanzienlijk bedrag uit aan elektriciteitsverbruik. Over het algemeen betalen gezinnen veel meer voor energie dan zou moeten. Dat wil je natuurlijk liever niet, dus daarom is het slim om dit artikel goed door te nemen. 

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring